Rólunk

12 év online tapasztalat, és néhány pofonegyszerű megoldás

Hiszek tudásban, a tapasztalatban és a gyakorlásban. De látom Magyarországon a trendet, hogy lassan már mindenki marketing tanácsadóvá válik. Gyakran olyan emberek oktatják a vállalkozókat, akik saját maguk soha nem építettek vállalkozást. Legtöbbször olyanok döntenek milliókról, akiknek nincs valódi üzletben szerzett tapasztalatuk. Amikor pedig nem indul be az online üzlet, nincs felelős sem.

Én nem egy tegnap elolvasott könyvből kiolvasott tudást adok át, hanem azt a tapasztalatot, amit gyakorló vállalkozóként szedtem össze!

Pinezits Csaba

Saleslépcső kitalálója

Az online marketing nem kell, hogy bonyolult legyen…

Évekig küzdöttem az online marketinggel, mire kitapasztaltam, hogy mi fog működni és mi nem. Sok millió forintot áldoztam arra, hogy ezt a tudást megszerezzem. Milliókat költöttem képzésekre, (néha haszontalan) tanácsadókra, tanácsokra, és szakemberekre. Úgy, hogy gyakran a családomtól kellett megvonnom ezt a pénzt.

Ma már biztosan állíthatom: Egy online vállalkozónak nem kell marketingzsenivé válnia. Az sem kell, hogy bármelyik szakterület szakértője legyél. Csak annyit kell tudnod, amennyi a saját üzleted működtetéséhez szükséges. Azok az információk, amikkel képes leszel a legnagyobb eredményt elérni, a leggyorsabban és a legegyszerűbb módon.

Ebben tudok segíteni Neked.

Azért, hogy ne kelljen évekig küzdened, és ne kelljen megfizetned azt az irdatlan mennyiségű tanulópénzt, amit nekem kellett. Ha érdekel a sikerhez vezető rövidebb út, megmutatom.

Megmutatom, hogy épül fel egy weboldal,  ami garantáltan tud eladni

Kattints a megfelelő gombra, és megmutatom, hogyan lehet profi online értékesítő rendszered!

Még nincs weboldalad?

Mitől működik jól egy sikeres weboldal? Ha most szeretnél honlapot készíttetni, megmutatom, hogyan tervezd meg, hogy garantáltan hozza a vevőket.

Van honlapod, de nem hoz elég vevőt?

Nem hozza az eredményeket a honlapod? Kattints és megmutatom, mitől lesz pénztermelő egy weboldal! (Anélkül, hogy az áron, vagy a feltételeken változtatnál)

Működő cég - Akadozó marketinggépezettel?

Eleged van az online marketingből? Mutatok egy egyszerű, áttekinthető és kontrollálható weboldalt és rendszert. Amitől nem a munkád lesz több, hanem a bevételed.

Minden jog fenntartva © Easycomplex Kft.

Adatvédelem | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat

Maradt kérdése? Hívja szakértő munkatársunkat +36 70/ 329 8550 (H-P: 9:00-17:00)