Ezért van szükséged honlapra!

A tavalyi év hatalmas próbatétel elé állította a vállalkozókat. A hagyományos, fizikai kereskedelem ideiglenesen háttérbe szorult, helyette egyre többen tértek át az online térbe. Míg voltak, akik sikeresen alkalmazkodtak a változáshoz, mások rengeteg bevételtől estek el. De miért is? Mert továbbra sem értékesítettek online! Hogy soha többé ne járj így, itt az ideje, hogy beszállj az e-kereskedelembe! 

Miért lépj be az online világba?

2020 egyik legnagyobb tanulsága, hogy muszáj alkalmazkodni a technológiai változásokhoz. Ma már a legtöbb vállalkozás az online világban is működtethető, akár egy fizikai bolt mellett, akár önállóan, csak internetes értékesítéssel. Akkor miért is hagynánk ki a lehetőséget?

A tavalyi évet azok a vállalkozók élték túl, akik képesek voltak áthelyezni tevékenységüket az online világba. Ennek köszönhetően ők továbbra is képesek voltak elérni a vásárlóikat, értékesíteni a termékeiket (esetleg szolgáltatásaikat), és rendszeresen tettek szert bevételre. Azok, akik honlap nélkül próbáltak túlélni, ők mindezektől elestek. 

De nem csak a váratlan helyzetek miatt érdemes belevágni az e-kereskedelembe. Számos olyan előnnyel jár egy weboldal, amelyre talán az első pillanatban nem is gondolnánk. 

Ilyen például, hogy ezek teljesen tértől és időtől függetlenek. Avagy, teljesen mindegy, hogy a vásárlóink honnan, mikor rendelnek tőlünk, míg egy üzlet esetén csak a nyitvatartási idő áll rendelkezésre. A vásárlók számára sokkal kényelmesebb megoldás, hiszen megspórolják az utat. De kényelmes annak a vállalkozónak is, aki csak és kizárólag az online értékesítés mellett dönt, így nem szükséges fizikai boltot fenntartania annak minden költségével és erőforrásával. 

Az elmúlt években az e-kereskedelem egyre jobban erősödik, és úgy néz ki, ez a jövőben sem fog változni. Ideje hát lépést tartani a trendekkel! 

Mire lesz hozzá szükséged?

Nem meglepő módon: egy weboldalra. Na de hogyan tehetsz szert rá?

Ha abszolút semmi kedved vagy affinitásod a weboldal-készítéshez, a legjobb amit tehetsz, hogy megbízható szakembert keresel.

Ekkor két lehetőséged van. Kereshetsz egy szabadúszó webfejlesztőt, vagy rábízhatod magad egy webfejlesztő-ügynökségre. Ők képesek lesznek elkészíteni azt a weboldalt, amelyet te megálmodsz. Ezzel megspórolhatsz egy csomó időt és energiát, arról nem is beszélve, hogy a végeredmény valóban működőképes lesz. A minőségnek persze ára van, de megéri befektetni, hiszen hosszú távon ez megtérülhet. 

A másik lehetőség, hogy beleásod magad a témába, és te hozol létre egy saját weboldalt. Manapság már számos olyan weboldalkészítő oldal létezik, amelyek segítségével egy-egy egyszerűbb honlap összeállítása nem túl bonyolult feladat. Hátránya, hogy időigényes, emellett az elkészült weboldal közel sem lesz annyira színvonalas, mintha valóban hozzáértők csinálták volna. 

Vigyázz, buktató!

Eddig szuperül hangzik, nem? Hiszen csak egy weboldal kell, és indulhat az értékesítés!

Sajnos ez nem ennyire egyszerű. A weboldal többféle buktatót rejthet, ami miatt nem fog eladni, ezáltal nem fogsz bevételhez jutni. 

Te ebből az elején mit sem fogsz sejteni, csupán tanácstalanul vakarod a fejed, hogy miért nem jönnek a rendelések. Hiszen kész a weboldalad! Elérhető vagy az online térben! Elkezdtél foglalkozni a marketinggel is! Akkor hol a hiba? 

Nos, a hiba megtalálásával nem lesz könnyű dolgod, főleg, ha senki sincs, aki vezessen téged. Lehetséges, hogy teljesen rossz irányban fogsz elkezdeni keresgélni, ami aztán nem csak idő-és energiapazarlás lesz, de sok-sok pénzbe is fog kerülni. 

Ha nem sikerül kiderítened a problémát, az könnyedén elveheti a kedvedet az egésztől. Arra a hamis következtetésre juthatsz, hogy talán az online kereskedelem nem neked való. Esetleg a te terméked, szolgáltatásod nem eladható az Interneten.

Pedig a hiba ennél sokkal kézenfekvőbb.

Hogyan küszöböld ki a hibákat? 

A probléma valószínűleg az online értékesítési rendszeredben van. Sajnos ha ez nincsen jól felépítve, hiába a weboldal, hiába a marketing, nem lesz eladásod. Mit lehet tenni ilyenkor?

A Saleslépcső egy olyan egyszerű, mégis hatékony módszer, amely segítségével képes leszel eladni. Teljesen mindegy, hogy néhány termékkel, egy sok termékes webáruházzal, vagy szolgáltatás értékesítésével foglalkozol, a módszer számodra is használható! 

Kattints és tudj meg többet a Saleslépcsőről!

Egy tapasztalt online vállalkozó megmutatja:  Hogy épül fel egy weboldal, ami garantáltan tud eladni?

Kattints a megfelelő gombra, és megmutatom, hogyan lehet profi online értékesítő rendszered!

Még nincs weboldalad?

Mitől működik jól egy sikeres weboldal? Ha most szeretnél honlapot készíttetni, megmutatom, hogyan tervezd meg, hogy garantáltan hozza a vevőket.

Van honlapod, de nem hoz elég vevőt?

Nem hozza az eredményeket a honlapod? Kattints és megmutatom, mitől lesz pénztermelő egy weboldal! (Anélkül, hogy az áron, vagy a feltételeken változtatnál)

Működő cég - Akadozó marketinggépezettel?

Eleged van az online marketingből? Mutatok egy egyszerű, áttekinthető és kontrollálható weboldalt és rendszert. Amitől nem a munkád lesz több, hanem a bevételed.

Minden jog fenntartva 2021 © Easycomplex Kft.

Adatvédelem | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat